lidt motivation på en lummer dag

søndag:

 

har stået på fødselsdag for min kæreste. Alt det kage. Har nok brugt omkring 6 timer på at bage kage og boller – det blev rigtig lækkert men også en “dyr” dag, rent kalorie og fedtmæssigt. Men jeg nød det!

MEN efter en dag hvor jeg enten stod i køkkenet eller sad på min flade og vold-åd, følte jeg mig lidt dvask og træt. Så da gæsterne var gået, kravlede jeg i løbetøjet og løb en tur med min kæreste (som kørte på knallert ved siden af mig). Jeg/vi løb knap 6 kilometer på under en halv time.

Da vi kom hjem lavede jeg en times yoga og nu er jeg helt smadret. Nu: SENG og 8 timer i stræk (mindst)!

Sov godt i søde læsere.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lidt motivation på en lummer dag