APP crush!

få markerede arme

med lette øvelser og et sjippetov:

Se mit tidligere indlæg her: http://helsematilde.wordpress.com/2012/07/10/drommer-om/, der er masse af gode øvelser, hvis du drømmer om flotte, markerede arme. Lige til at printe ud og tage med ned i fitnesscenteret og give den gas!

Vil da også lige slå et ekstra slag for mit ret så fede sjippetov! Nemlig mit heavyrope, som vejer 900 gram (og som jeg bliver gladere og gladere for). Jeg bruger tovet når jeg har været ude og løbe – og tager det med i sportstasken når jeg skal i fitness, så er opvarmningen hjemme. Jeg er ikke den store fan af sjipning, men det tunge tov gør det altid lidt sjovere! Jeg sjipper i omkring 10 minutter og sveden driver. Udemærket alternativ til hjemme-træning og skønt efter en løbetur. Du får en god kondition, forbrænder kalorier og får flottere og mere muskuløse arme.

Læs hele mit indlæg om heavyrope her: http://helsematilde.wordpress.com/2012/07/12/som-da-jeg-var-barn/

og find sjippetovet her: http://heavyrope.dk/!

Cameron Diaz

Kyra Sedgwick

Madonna

Jessica Biel

3 kommentarer

 • Camilla

  Jeg har virkelig overvejet sådan et! Men synes godt nok det er lidt dyrt! Er det pengene værd? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad synes du om vægten af sjippetorvet? 🙂 Og hvor meget tager du i håndvægt ved biceps/triceps, bare så jeg lige kan sammenligne lidt med dit sjippetorvs vægt 😀 Overvejer at købe men er ikke sååå sikker på det med kiloene her.
  Knus, og god aften

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning, motivation og sundhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne – jeg skulle lige vænne mig til det, men det gik hurtigt. Jeg synes nærmest det er underligt at sjippe med “almindelige” tove nu. Jeg vil helt sikkert anbefale det tov der vejer 900 gram, det er en god start og giver godt. Jeg bruger normalt 7-8 kg vægte når jeg styrketræner, men det kommer an på øvelserne. Nogle øvelser bruger jeg f.eks. kun 5 kg. God aften til dig også!

  Camilla – det er det hele værd! Virkelig! Jeg er så glad for mit og det er perfekt når jeg ikke gider køre ned i centeret og træne 😉 og så kan du se tv imens 😉 god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APP crush!