så ved man, at man bor på landet

hvilken yoga-type er du?

kender du typen:

 

Astanga – en fysisk krævende yoga, som har fokus på øvelserne frem for meditation og afspænding. Til dig som gerne vil have sved på panden.

De 5 Tibetanere: består af 6 forskellige øvelser og kan laves på 5 minutter og kan sagtens laves derhjemme. Se her: http://www.youtube.com/watch?v=LWA5WHLdaaA (det ser ret tosset ud, men hun har møg lækre ben, så måske det sku’ prøves?!)

Power Yoga: en moderne udgave af Astanga, der er oplagt til dig, som kan lide at der sker noget. Du skal nok have et lille kendskab til yoga øvelserne, før du kaster dig ud i Power Yoga.

Hatha: en rolig og afslappende form for yoga, som har fokus på meditation og ikke så meget på selve øvelserne. Godt for (os) nybegyndere, da det er en blød og nem start. Alle kan være med!

 

Er selv blevet rigtig glad for yoga. Jeg prøver at få tid til mindst én time om ugen, enten nede i centeret eller hjemme med en ret god DVD. Selvom jeg mest er til træning med fuld skrue og masser af sved på panden, så har yoga givet mig ro og er blevet forundret over, hvor smidig jeg egentlig er. Og det bliver kun nemmere og nemmere. Helt klart anbefalingsværdigt. (kommer dog an på instruktøren, nogen er mere spirituelle end andre..)

1 kommentar

  • Kan du anbefale en god yoga video? Jeg har nemlig TRAVLT for tiden, så når jeg er i fitness, så er det for at svede og løfte vægte, men savner yogaen (selvom jeg stadig er nybegynder)… Men 1 time hjemme på stuegulvet hist og her burde jeg kunne finde tid til.
    // http://www.bedreform.bloggersdelight.dk //

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

så ved man, at man bor på landet