en helt almindelig dag for mig

(månedens) udfordring!

denne udfordring kræver en hulahop ring og 10 minutter hver dag:

(hvis du ikke har en hulahop ring så kig her: http://www.powerhoop.dk)

Har lokket min søde veninde Jeanne med på en udfordring: 10 minutters hulahop hver dag i en måned (5 minutter til hver side)! Udfordringen er startet i dag og varer så frem til 27 september! Hop’ med!

smukke Jeanne

Jeanne og jeg ejer begge en hulahop ring som vejer 1,7 kilo – men du kan sagtens være med, hvis du ejer en helt almindelig hulahop ring. Pointen er bare at få hofterne svunget i gang – vi satser på at se resultater. Derfor har vi målt os selv i dag, så vi kan se, om der er sket noget om en måned:

Jeanne:

 • Hofte (målt lige ved hoftebenet): 87 cm.
 • Talje (det smalleste sted): 71 cm.

Matilde:

 • Hofte: 84 cm.
 • Talje: 69 cm.

Jeg vil lige tilføje, at hverken Jeanne eller jeg er kede af vores udseende, og som I kan se på vores mål – er vi helt almindelige piger. Vi er som vi skal være. Vi tager denne “test” for sjov og for at se, om det virkelig gør en forskel at hulahoppe.

Du kan hulahoppe mens du ser tv (win!), efter løbeturen eller som en del, af din almindelige styrke træning. Hvis du ikke har prøvet en ring med vægt i endnu, så start let ud – det kræver lidt tilvænning (og lidt blå mærker).

Ska du være med?

 

 

3 kommentarer

 • Karina

  Er med, og har taget 10 minutter fordelt på fem i hver retning hver dag siden lørdag den 1. september.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Så er det sidste dag i morgen… Tja, jeg fortsætter. Det tager jo ikke mange dage at blive hooked på et meget hurtigt resultat. Nem core-træning også, og så glæder det mig meget, at det nu er næsten lige så nemt at svinge til højre som til venstre.
  Har ikke haft målebåndet fremme dog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bedre sent end aldrig? Update på Jeanne og min udfordring – hulahop 10 minutter hver dag i en måned – kan det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en helt almindelig dag for mig