Bulgur med bagte rødbeder, rødløg & feta

Porretærte

 

meget nem, meget lækker tærte:

du skal bruge:

 

tærtebunden: 100 gram hvedemel, 100 gram groft mel, 50 gram smør, 50 gram rapsolie, ½ tsk. salt, lidt peber, 1 æg, ½ dl. vand, en håndfuld friske basilikumblade.

Smørret smuldres i melet sammen med olien. Alle de andre ingredienser blandes sammen og dejen stilles på køl i ½ times tid. Rulles ud og bages i en tærteform (28 cm.) ved 175 grader (varmluft) i 25 minutter.

 

fyldet: 400 gram renset porre, skåret i stykker på omkring 2 cm. 6 æg, 2 dl. hytteost, 2 skefulde græsk yoghurt, ½ tsk. revet muskatnød, ½ tsk. salt, friskkværnet peber.

Rør æggene sammen med porrene og de andre ingredienser. Hæld fyldet på den bagte tærteform og bag tærten igen i omkring 30 minutter, til æggemassen er stivnet.

 

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bulgur med bagte rødbeder, rødløg & feta