boller med gods i

left-over soup

 

Lyder måske ikke lækkert, men det er det. Og så er det billigt og nemt som ind i helvede:

Det skal du gøre:

  • tøm dit køleskab for lidt slatne, halvgamle, kedelig grøntsager
  • blend det hele
  • tilsæt krydderier (jeg brugte cayenne peber, salt, peber, paprika og lidt ingefær)
  • kog suppen ved jævn varme til du opnår den konsistens du ønsker
  • tilsæt eventuelt lidt creme fraise/skyr/græsk yoghurt, så suppen bliver cremet
  • smag til
  • spis og nyd at du ikke smed alle ingredienserne ud men spiste dem og fik sund, varm suppe.
  • jeg brugte gulerødder, kartofler, hvidkål, løg, broccoli og en enkel jordskok

3 kommentarer

  • Jeg elsker restesuppe! Perfekt, nærende, lækkert efterårsmad i stop-madspil-ånden 😀 Jeg har lavet det mange gange i løbet af de sidste par måneder.

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Restesupper er nemlig toppen! 🙂 har du andre gode forslag til supper med rester? Nogle favoritter?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kartoffel-porre-suppe er klart en favorit, ellers er der blomkåls/svampesuppe, tomatsuppe, græskarsuppe og ikke mindst rodfrugtsuppe – den idag blev med knoldselleri, majroe, pastinak og rødbede (: Generelt bruger jeg alt muligt forskelligt, alt efter hvad jeg har af halvkedelig, bløde grønsager – har man en stavblender kan næsten alt ryge i (;

      – Anne

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

boller med gods i