falafler

virker det?

Det der hulahop??

bedre sent end aldrig? Update på Jeanne og min udfordring – hulahop 10 minutter hver dag i en måned – kan det ses??

Vores mål INDEN udfordringen:

Jeanne:

 • Hofte (målt lige ved hoftebenet): 87 cm.
 • Talje (det smalleste sted): 71 cm.

Matilde:

 • Hofte: 84 cm.
 • Talje: 69 cm.

Vores mål EFTER 1 måned med 10 minutters hulahop hver eneste dag:

Jeanne:

 • Hofte: 81 cm! (altså 6 cm mindre om hofterne!)
 • Talje: 67 cm (4 cm mindre efter 1 måned!)

Matilde:

 • Hofte: 79 cm! (5 cm mindre!)
 • Talje: 65 cm (også her er det 4 cm mindre efter blot en måned!)

Konklusion: Dét virker åbenbart, det hulahop halløj. Det har samtidig været sjovt og endnu sjovere, når nu man kan se forandringer. Mine bukser sidder anderledes (bedre) og jeg kan klart mærke en forskel. Nu skal det bare holdes ved lige..

En hulahop ring er måske ikke så dårlig en idé at ønske sig til jul? 

Sponsoreret indlæg

7 kommentarer

 • Hold da op! Jeg har en hulahopring stående på mit værelse, så jeg skal da vist bare til at komme i sving! 🙂 Tillykke med jeres flotte resultater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, hvor er det fedt! Jeg har været lidt skeptisk indtil omkring hulahopringens virkning, men nu er det vist på tide at den får sig en tur her hjemme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Jensen

  Skønt at se at der rent faktisk sker noget når man bruger den. Må vist se at komme igang med at bruge min egen 🙂
  Hvor mange kilo er den i har brugt på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Imponerende at man kan tabe så meget om hoften! Troede mest det var taljen der stod for skud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Vilde resultater 🙂 Den er fantastisk at træne med – jeg bruger min 30 min hver dag – den vejer 2,2 kg og hvis det sker at jeg ikke bruger den et par dage kan jeg lynhurtigt mærke det. Efter første uge røg der 3 cm i taljen. Men den giver altså også super god træning til både ryg og lænd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg er lige begyndt at følge din blog, ros til den! 🙂 jeg har haft en hulahopring længe, men har aldrig heeelt fået brugt den så regelmæssigt. I mandags startede jeg så samme projekt som dig, 10 min hver dag i en måned! jeg håber jeg kan se resultater ligesom jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

falafler