Charme, selvtillid og lækkert hår

3 hurtige juice

som i nok har fundet ud af. Jeg er vild med juice og min kærlighed bliver kun større efter jeg har fået “Safter” af Søren Ejlersen og Umahro Cadogan:

121_122_123__0200

Juice er en nem, sund og hurtig genvej til gode vitaminer, både fra grøntsager og frugt. En juicemaskine sørger også for, at du får ryddet op i dit køleskab – slatne og indskrumpede ting og sager får nyt liv som saft!

1#: Gul bombe (masser af appelsiner, 4-5 æbler, masser af ingefær – det skal bide!) 

IMG_8200[1]

2#: Orange knald (gulerødder, en hel fennikel og 1 citron).

IMG_8146[1]

3#: Orangutang (gulerødder, æbler, 1 citron, masser af ingefær).

IMG_8170[1]

2 kommentarer

  • Maria

    Jeg har også en juicer og er SÅ glad for den.. Men hvis jeg laver en kande og stiller i køleskabet, går mange af vitaminerne ikke tabt? Og bliver den ikke sindssygt kedelig? Min frygt for dette har resulteret i at je aldrig ar lavet mere end et glas af gangen..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maria, jo nogle af vitaminerne går til spilde, men juicen er stadig super sund og klart et bedre alternativ end f.eks sukkerholdig saft/kaffe etc. Som man måske ellers drikker i løbet af en dag. Jeg hælder det ikke på kande men på termokande, så den er lufttæt. Det har Mads Bo (juice guru) sagt holder på mange vitaminer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charme, selvtillid og lækkert hår