Tjek dine produkter

Min elskede lillebror

dette indlæg handler på ingen måde om sundhed, helse eller træning. Det handler om min store sorg, sorgen over at min lillebror er død.

IMG_8298

dette bliver det mest personlig indlæg på bloggen nogensinde. Ikke destomindre har jeg brug for at få det ud. Jeg kæmper lige nu med en så stor smerte over tabet af min søde lillebror. Rasmus døde nytårsaften. Hvordan og hvorfor er ligemeget i dette forum. Der var 14 måneder mellem min bror og jeg og vi var som tvillinger. Vi holdt altid sammen og var hinandens bedste venner. Alle mine barndomsminder er sammen med ham, jeg blev voksen sammen med ham og han var den der kendte mig allerbedst. Han blev knap 24 år. Det sidste jeg sagde til ham var, at jeg elskede ham, for det gjorde jeg og gør jeg. Meget, meget højt. Jeg vil altid savne ham og jeg skal lære hvordan jeg kan leve videre med sorgen, leve videre med det store hul i mit hjerte han har efterladt, tomrummet, leve med smerten over at have mistet min elskede skat. Sov godt søde lillebror.

32 kommentarer

 • Anette

  Kære Matilde
  Vi kender ikke hinanden, men jeg vil alligevel fortælle dig at jeg bliver dybt berørt at dit store tab. Jeg sender mange tanker til dig og din familie og ønsker om at i sammen finder en måde at komme igennem dennne forfærdelige tid. Sorgen og tomrummet forsvinder aldrig, men I finder en vej til at leve med sorgen og skabe plads til at alle de gode minder om et liv sammen med din bror, kan få plads og skabe glæde i Jeres liv igen.
  Mange tanker A/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg ved du nok skal finde en måde at leve med sorgen på,
  for du er en stærk person, som mange mennesker ser op til. – Jeg gør, og ved at læse din blog, får jeg pludselig håb for min egen fremtid og mit liv.
  – Så kæmp videre, vi er mange der tror på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus

  Stærkt…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kari

  Rørende og betagende indlæg Matilde, meget stor respekt herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sidder og græder på dine vegne søde Matilde, hvor er det tragisk for dig og din familie. Jeg føler med jer! Sejt du skriver om det her på bloggen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Åh hvor er det trist for dig og dine forældre. Hvor gør det mig bare ondt for jer, jeg blev meget rørt over dit indlæg. det kan du godt være stolt over! Sejt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Tårerne triller her i Jylland. triste nyheder på din så fine blog. jeg er meget ked af det på dine vegne og håber det bedste for dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  føler med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  tænker på dig og din familie, i må holde sammen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  kærlighed herfra!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Søde Rasmus, han lyder som en dejlig dreng. I vil mødes igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hvor er livet uretfærdigt. Jeg tænker på jer og sender jer varme tanker. Hold ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søren

  Trist! Varme tanker mod dig fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  åh søde pige, tænker på dig <3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  sender dig et stort kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina

  Lad ham hvile i fred din søde lillebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg kender dig jo heller ikke personligt, men jeg synes, det er meget stærkt, at du skriver om din sorg her. Jeg håber, du finder en god måde at komme videre på – og at du har nogle gode mennesker omkring dig, som kan hjælpe med at få bearbejdet din sorg (det virker også sådan).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Drejøe

  Kære Matilde, Jeg føler med dig og den smerte som du bære rundt på. Når man mister sin bror i så ung en alder, er der slet ingen mening med det og ens hjerne er ikke skabt til at kunne forstå og rumme det kaos og det at accepter at man aldrig skal se , tale eller føle dem i denne verden igen. Lige nu er det så tæt på og du er formentlig stadig i en form for chok. Da min bror døde kunne jeg slet ikke se hvordan jeg skulle komme igennem denne sorg. Jeg håbede hver morgen jeg slog øjene op, at det hele blot var en ond ond drøm, men ak nej , jeg stod midt i mareridt som jeg skulle håndtere. Det gamle ordsprog , at tiden læger alle sorger, er ikke det rigtige ordvalg , men med tiden lærer man at leve med tabet. Det er 10 år siden jeg mistede min bror , som dengang var 29 år , og 2 år ældre end mig og vi var også tættet knyttet. Jeg kan huske jeg dengang tænkte , hvad nu hvis jeg glemmer alle de små og minderne , men det gør man ikke. Der går ikke en dag uden jeg sender ham en tanke , og der er tiden en mærkelig en, selv om der for midt vedkommende er gået 10 år, så føler jeg ikke det er så længe siden, som det lyder. Men på min sorg process kan jeg mærke tiden har hjulpet mig på vej. Jeg syntes det er smukt at du skriver om din bror og du her igennem kommer ud med det kaos du står midt i. Mit råd er tal om det igen og igen, for selv alle andres liv går videre som altid , er dit sat i står for en tid. Som tidligere skrevet til dig, er du altid velkommen til at ringe til mig . Knus og tanker Lisbeth

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Sikke en stor sorg, hvor er jeg ked af det på dine vegne. Pas på dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Tanker herfra <3 stort af dig at du har skrevet sådan om din fine lillebror

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Græder helt når læser dit fine indlæg. Store ord og hvor er det forfærdeligt for dig. Tænker på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Skovhuus

  Åh . Jeg er tom for ord. Ville lige skrive en kommentar bare for at sige – stærkt! <3 Wauw..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søskendekram til dig fra en anden søster der også har mistet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har før skrevet om den sorg, som jeg går med lige nu. Jeg mistede i starten af dette år min lillebror. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] min hud blevet flot igen. Efter en hård start på året – læs mere her og her – havde min hud lidt en hård medfart. Jeg har egentlig altid haft en pæn hud, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej smukke matilde. Jeg har nu kigget et par gange på din blog – skide fed blog løvrigt og al respekt herfra, det er sgu god stil! Og så er du altså skide motiverende!
  Det gør ondt at læse dette indlæg, for han var sgu en GOD dreng, ham Trobeck.
  Og siden har jeg ofte tænkt på dig og din familie. Men husk, at folk ikke “forsvinder”, de går bare i forvejen!
  Jeg kunne ikke lade være med at dele mine ord med dig, for jeg ved han var en meget elsket person 🙂 og meget, meget smukke ord iøvrigt. håber du har det godt! Mange Hilsner Mie (Sanders kæreste)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hver dag og det påvirkede mit selvværd og lyst til at gå ud, utrolig meget. Læs mere om hvorfor her og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] min lillebror døde 1.januar 2013 (læs mere her og her), vidste jeg ret hurtigt efter, at jeg nu havde fundet mit motiv. Jeg har nu hans navn på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har lige været en tur i Amsterdam med min søde mor. Vi trængte til det efter en hård start på året. Dejlig tur i et altid skønt (og ret sundt, trods Coffee Shops) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mange uger er det siden, at min lillebror […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • metthea

  Jeg kender dig ikke men denne læsning røre mig. Det er hårdt det jeg ikke i tvivl om. At i var så tæt alders Messi har gjort i var tætte. Jeg har selv mistede en kæreste. For første gang mødte jeg en person der var som jeg. Vi tænkte ens, gjorde meget af de samme ting som gjorde jeg har følt mig anderledes. Det er nu snart 19 år siden. Det hjælp mig at gå i sorggruppe. Ønsker det bedste din vej i sorgen. Den vil forandre dig på mange måder. Den gjorde mig stærk samt jeg lærte at mærke mit indre igen. Jeg er stadig i udvikling som begyndte dengang. Rigtig glædelig nytår til dig og dine nære kh Metthea

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Tak for din søde og varme kommentar Metthea. Hvor gør det mig ondt med dit tab! Jeg går selv i sorggruppe og det hjælper mig rigtig meget. Godt nytår til dig, jeg håber at 2015 bliver et godt og dejligt år for dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjek dine produkter