Stenalder muffins

endnu en med lakrids

denne gang lækre, tykke proteinpandekager – med et lille twist af lakrids

DSC_0529

Lakrids mani i mit køkken pt. Sidste gang blev det til denne opskrift. Nu har jeg forsøgt at spice min gode, gamle opskrift på protein pandekager op – det blev en succes:

du skal bruge (cirka 6-8 stk. afhængig af størrelsen):

  • 4 æggehvider
  • en most banan
  • grovvalsede havregryn, til dejen har en grød-konsistens
  • lidt salt
  • 2 tsk. Raw lakridspulver (jeg brugte den fra Johan Bulöw)
  • eventuelt lidt grovhakkede mandler, skyr rørt med lidt akacie honning, kan også pyntes med friske bær.

Bland æggehviderne med havregrynene, kom resten af ingredienserne i. I stedet for at blande lakridspulver i selve dejen, kan du røre det med skyr, græsk yoghurt eller et andet mejeriprodukt – så er det nemmere at smage til. Steg pandekagerne ved middelvarme i rapsolie, til de er gyldne og sprøde.

Jeg plejer at gemme nogle i køleskabet, så tager jeg dem med mig, når jeg skal træne. De er rigtig gode efter en omgang styrketræning, og fordi der er æggehvider i, er der gode proteiner at hente – som musklerne er sultne efter, når de har arbejdet!

DSC_0525

(Lakrids har jeg modtaget som gave)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stenalder muffins