Sund konfekt

Bodypump I’m in love.

PodyPump2

 

Sidste weekend sprang jeg lørdagens sædvanlige træning over – jeg havde trænet mandag til fredag og trængte til en hviledag. Om søndagen blev jeg imidlertidig rastløs og fik lyst til at tage op og træne. Jeg så der var bodypump på skemaet – ikke noget jeg ellers træner, men tænkte at jeg godt kunne trænge til at prøve noget nyt. Som sagt som gjort. Og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det!

“BODYPUMP er et 60 minutters program designet til at give din krop en all round træning med brug af vægte, vægtstang og stepbænk. Du bliver stærk, udholdende og defineret. Du bliver atletisk men ikke ”pumpet” – navnet til trods”.

bodypump-class-f from-behind

 

Der kommer hele tiden nye serier og øvelser, hvilket gør træningen varieret og sjov. Det er sat sådan sammen, at hver muskelgruppe bliver trænet til ét musiknummer, så det er en serie du kører. Ét særlig track til f.eks. biceps, derefter videre med et andet track og en anden muskelgruppe. Det føles derfor som om, det går hurtigere, fordi man “kan se en ende på det”, når man kan høre at musiknummeret er ved at være færdigt. Jeg er stor fan. Men jeg vandt prisen for “gakkede gangarter” dagene efter, kæft jeg havde ondt – men på den fede måde!

BP84poster

 

10 kommentarer

 • Er det i FW du træner? Men holdet lyder spændende – måske man skulle prøve det næste gang.

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har nemlig helt ret! Bodypump er virkelig fantastisk! 😀

  Smiles,
  Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg savner også Bodypump, men ja det er der ikke så meget at gøre ved, når man bor et sted hvor sådanne “fancy” hold ikke findes 😉
  Jeg må jo bare nøjes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodypump er fedt 🙂 Det er mere crossfit jeg frygter at dukke op til 😉 Må til at tage mig sammen.
  I øvrigt, Matilde, så er jeg også begyndt at blogge 🙂 Besøg mig på
  earn-your-body.blogspot.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodypump er fantastisk! 😀 Jeg bliver personligt helt vild glad, efter jeg har været oppe og træne det, og så er jeg dejlig brugt og øm 🙂 Og en time bliver bare aldrig kedelig, fordi der “sker noget” hele tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ny musik – men faldt hurtigt over motivationsvideoer. Selvom jeg havde ømme ben efter den 3.bodypump time på 6 dage – fik jeg lyst til at lave noget igen – svede og mærke den brændende […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] dag står den igen på bodypump – min nyeste afhængighed, som bliver plejet 3 gange om ugen. Husk at følge mig på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er fornylig blevet voldsomt bidt af bodypump – læs mere om det her. Jeg prøver at komme til 3 timer om ugen, og jeg kan allerede nu, efter ca. 14 gange se, at det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] om, at jeg ville få kvalme, blive svimmel og dårlig, hvis jeg skulle kunne gennemføre f.eks. en bodypump time, på så få kalorier – men mindre du træner lige efter morgenmaden – og det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ved 8-9 tiden. De dage hvor jeg træner om aftenene (én dag om ugen er jeg først færdig med bodypump 19.30), vil jeg rykke min morgenmad næste dag, så det kommer til at passe med 14 timers faste og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund konfekt