Fitness Festival 2013

Protein kager

 

IMG_8788

For tiden prøver jeg så vidt muligt at skære alt væk der hedder: hvidt sukker. Det går overraskende godt, men det hjælper også på det, når disse lækre proteinkager er sunde og helt uden sukker:

Du skal bruge:

  • 3 æggehvider
  • 3 scoop chokolade proteinpulver
  • 2 meget modne bananer
  • 50 gram groft hakkede mandler (eller hassel-, paranødder),
  • ½ dl. vand
  • lidt salt
  • 115 gram grovvalsede havregryn

Sådan gør du:

  • tænd ovnen på 175 grader (varmluft)
  • rør æggehvider og proteinpulver sammen med et piskeris
  • mos bananerne med en gaffel og bland det i æggemassen,
  • put resten af ingredienserne i,
  • fordel “kagerne” på et bageplade med bagepapir med to skeer,
  • bag dem i 12 minutter
  • lad dem køle af og spis dem til en god kop te eller kaffe

De smager helt sikkert bedst samme dag, da de godt kan blive lidt tørre dagen efter – hvis de er blevet tørre kan du godt dyppe dem i te/kaffe som en slags bastogne kage.

Proteinpulver og æggehvide gør disse små hapsere fulde af protein, havregrynene bidrager med gode kostfibre og kulhydrater.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitness Festival 2013