Protein kager

Sunde chokolade pandekager

Selvom disse pandekager er små og tykke, er det langt fra det, du vil blive, hvis du spiser disse:

DSC_0612


I denne periode har jeg skåret alt sukker væk – det går stadig helt fint, men nogen gange får jeg altså en trang så stærk, at det er svært at overdøve den. Forleden blev trangen så stor, at jeg i en fart fik bagt disse lækre, tykke chokolade-proteinpandekager:

Du skal bruge:

DSC_0605

  • 2 scoop chokoladeproteinpulver, jeg brugte denne.
  • en banan
  • 1½ håndfulde grovvalsede havregryn/fibergryn
  • 4 æggehvider
  • 1 dl. vand
  • en teskefuld kanel
  • en teskefuld bagepulver
  • lidt salt
  • lidt appelsinskal (husk appelsinen skal være økologisk, så du undgår sprøjtemidler, pesticider etc.)

Bland æggehviderne sammen med proteinpulver, havregryn, vand, kanel, bagepulver og salt. Mos bananen og put den i blandingen, tilsæt lidt appelsinskal, hvis du er til det. Du kan også putte lidt citronskal/saft i, så bliver pandekagerne lidt friskere.

Bag små tykke pandekager på en varm pande til de er gyldne. Spis dem til morgenmad med en topping af f.eks. skyr, vaniljepulver og friske bær eller som en to-go-snack før og efter træning. Til dato de lækreste proteinpandekager jeg har lavet – og så er den søde tand også tilfredsstillet og du har god samvittighed!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein kager