Challenge?

Det nye sort:

Olie! Olie til at smøre huden ind i, olie som shots, olie til håret, olie til ar, olie til stærkmærker, olie til..

Olie mig her og olie mig der. Men jeg må tilslutte mig “olie-trenden” – jeg er solgt! Lige for tiden bruger jeg olie flere gange om dagen:

 • morgenshot, bruger enten denne, denne eller denne,
 • til tørre-vinter hænder bruger jeg denne,
 • til håret bruger jeg denne,
 • og som noget nyt, er jeg begyndt at bruge Bio Oil, som skulle være effektivt mod bl.a. ar, stærkmærker, aldrende hud og dehydreret hud. Jeg vil skrive mere om min testning af produktet – jeg skal bruge olien i mindst 3 måneder, før der kan ses en forskel – so stay tuned! Du kan købe olien på Parfume-klik her og teste med.

Sådan ser mit ar ud nu:

IMG_9011

6 kommentarer

 • Nikoline Holm

  Jeg ved godt det er et lidt personligt spørgsmål, men hvordan har du fået dit ar? For har selv et samme sted, som jeg har fået fra min sygdom… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nikoline. Jeg fik arret efter et indgreb, hvor jeg fik fjernet et stort modermærke. Det var desværre en dårlig kirurg der lavede det, så det er helet rigtig grimt, på trods af, at det er omkring 12 år siden jeg fik det gjort. Håber olien virker 🙂 Har du prøvet det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Matilde.
  Glæder mig til at se din udvikling med arret, jeg har selv en del og mange af dem stammer også fra fjernelse af modersmærker, så jeg ser frem til at se om olien virker på dig – for så må jeg også erhverve mig sådan en bøtte 🙂

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Holm

  Nej jeg har ikke prøvet det endnu, men det er da helt sikkert en til der skal prøves! Tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja

  virker det???

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Challenge?