Fede motivationsvideoer!

Endelig

er min hud blevet flot igen. Efter en hård start på året – læs mere her og her – havde min hud lidt en hård medfart. Jeg har egentlig altid haft en pæn hud, sommetider flottere end andre, men generelt har jeg haft en sund og vital hud. Men de sidste mange måneder, har min hud været plaget af en akne-lignede tilstand. Jeg fik flere bumser hver dag, hudorme og havde utrolig tør hud. Det påvirker min selvtillid og i høj grad mit selvværd, når min hud er så dårlig. Jeg havde ikke så meget lyst til at bevæge mig udenfor, allerhelst efter mørkets frembrud, så min hud så pænere ud. Jeg blev også irriteret på min hud, for jeg undgik sukker, jeg dyrker en masse motion og spiser minimum 600 gram grønt om dagen – så jeg kunne ikke rigtig lave andet om.

Men. Så fandt jeg en dag produktet, som har reddet min dumme hud:

IMG_8832

Danish Skin Care er et firma, som startede op i 2008. Det produkt, som har virket for mig, hedder Smooth Skin Daily Exfoliator – det fungerer således, at du, efter du har vasket dit ansigt, påfører produktet med et stykke vat, og lader det tørre. Det kan godt prikke lidt i huden, og jeg blev også lidt rød i ansigtet, men det var helt væk om morgenen. Du kan godt bruge produktet 2 gange dagligt, men jeg har kun brugt det før sengetid, huden kan godt blive “forskrækket” og blive rød, tør og ikke særlig pæn. Efter nogle uger, kan du godt bruge det 2 gange dagligt. Smør godt med en god creme efterfølgende.

Huden bliver let eksfolieret og produktet arbejder med huden natten over. Jeg kunne, uden at lyve, se en forskel bare 5-6 dage efter, at jeg begyndte, at bruge produktet.  Jeg er meget tilfreds:


IMG_9465

Det er desuden helt parfume- og parabenfrit – hvilket jo passer perfekt til mig!

Køb produktet her.

Indlægget er sponsoreret. 

11 kommentarer

 • Anne Sofie

  Åh Gud. Jeg er forholdsvis ny læser på din blog, og da jeg trykkede ind på de indlæg, du linkede til, troede jeg, at jeg skulle læse om uren hud.
  Jeg kan slet ikke forestille mig, hvilken dyb dyb tragedie, det må være at miste halvdelen af sit hjerte.
  Jeg er selv meget tæt med min lillebror, og begyndte at tudbrøle, da jeg læste dine indlæg.
  Tak for at du vil dele det inderste af dig selv. Meget smukt skrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Mathilde. (Jeps, det mig igen, Maria, din meget trofaste følger)
  Jeg er ret i interesseret, for jeg kæmper også meget med min hud. Jeg har lige prøvet et startsæt fra mærket Suki, som er rigtig lækkert, men må indrømme a jeg er for nærig til at bruge 1000kr på hudpleje. Men hvad bruger du ud over denne exfoliator? Tænker at man “bare” kan bruge denne sammen med nogle gode produkter fra f.eks. Derma? Så ruinerer det ikke helt en.. Hvad er dit råd?
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria – jeg er så glad for jer faste læsere 🙂 Jeg kender ikke Suki, men det lyder dyrt! Jeg bruger kun exfoliator fra Danish Skin Care – ellers bruger jeg selv Derma, Neutral og Matas! Jeg synes det er super produkter, som er til at betale, uden parfume og parabener. Så du kan sagtens mixe dyrt og billigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Hej Matilde.. hmm det virker rimeligt utroværdigt, når indlægget er sponsoreret.. Så har du jo egentligt fået penge for at skrive det, du skriver. Blot en tanke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sarah – jeg forstår godt din tanke, men jeg vil, igen, understrege at jeg kun skriver om de produkter, som jeg selv har gennemtestet og som jeg har set virker. Jeg får hver eneste uge sendt produkter hjem, som jeg kan skrive om hvis jeg vil, mange af dem kommer aldrig på bloggen – fordi de ikke består mine, ret høje, krav. Jeg kan godt forstå, at du tænker sådan, men du skal blot vide, at jeg står 100% indefor dette produkt – og jeg har set det virke på min ellers plagede hud 🙂 Det synes jeg ikke er utroværdigt, men det er op til dig at bestemme, hvad du synes. God aften og tak for din kommentar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] effektivt tegn på hudorme, bumser, solskader og trist hud. Læs mere om min oplevelse af produkter her. Den koster 265 kroner, men holder også til daglig brug, i ca. 4 […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så den bestilt 🙂 Glæder mig til at prøve den og forhåbenlig hjælper den på min hud 🙂 Bruger du din 24h creme fra matas bagefter?

  Super blog du har, er glad for jeg har fundet den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Mathilde, jeg vil egentlig bare høre, om du stadig bruger den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helsematilde

   Hej Laura. Jeg bruger den cirka én gang om måneden og det fungerer rigtig godt for mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede motivationsvideoer!