Grød

Et brød med næsten ingen kulhydrater

DSC_0722 DSC_0718 DSC_0719Fik for nogle uger siden sendt DENNE pakke, som også indeholdt et brød-bage-mix.

Jeg har prøvet det af og er faktisk ret begejstret for det – det har konsistens som et “rigtigt” brød, det er saftigt og har en sprød skorpe – og indeholder kun 0,66 gram kulhydrat pr.skive! Det er altså ret vildt! Det er nemt at bage, du skal bare røre pulver sammen med vand og tørgær, hælde det i en form og bage det. Nemmere bliver det vist ikke! Der er omkring 11,5 gram protein pr.skive – og det er attraktivt for mig, nu hvor jeg har meget fokus på mit proteinindtag! Jeg spiser normalt aldrig hvidt brød, heller ikke meget rugbrød mere, men jeg tillod mig selv nogle skiver af brødet, med god samvittighed!

DSC_0720 DSC_0724

Køb brødmix og andre lækre produkter med lavt kulhydratindhold HER.

Sponsoreret

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grød