udendørs workout

GRØD

Jeg har altid elsket grød! Det er nemt at lave, nemt at variere, sundt at spise og ret så billigt. Jeg besøgte, for nogle uger siden, GRØD i Torvehallerne. GRØD er et sted, hvor du kan købe lækker grød i alle mulige og umulige afskygninger.

IMG_9798 IMG_9802

Jeg fik f.eks. risotto grød og bygotto med rødbeder, vesterhavsost, valnødder og timian. Lyder skørt, smager skønt! Turen på GRØD fik mig til, at eksperimentere med min sædvanlige havregrød, det blev til:

1 dl.grovvalsede havregryn 1 dl. quinoa udblødes i køleskabet  natten over, i vand. Koges som grød med en smule appelsinsaft og lidt salt. Her toppet med frysetørrede hindbær og havtorn, ovenpå lidt olie og hørfrø.

1 dl.grovvalsede havregryn
1 dl. quinoa udblødes i køleskabet natten over, i 2 dl. vand. Koges som grød med en smule appelsinsaft og lidt salt. Her toppet med frysetørrede hindbær og havtorn, ovenpå lidt olie og hørfrø. Grøden bliver mere cremet, hvis du koger den på ½ vand, ½ rismælk.

Denne grød er lavet af min søde veninde Julie: ½ dl. quinoa, ½ dl.havregryn sættes i blød i køleskabet med 2½ dl.vand. Koges med lidt salt, til konsistensen er som du kan lide den. Her toppes med blendede hørfrø, kanel, frysetørrede hindbær og kakaonibs.

Denne grød er lavet af min søde veninde Julie:
½ dl. quinoa, ½ dl.havregryn sættes i blød i køleskabet med 2½ dl.vand. Koges med lidt salt, til konsistensen er som du kan lide den. Her toppes med blendede hørfrø, kanel, frysetørrede hindbær og kakaonibs.

Mere om grød her – Se også: proteinriggrød og hirsegrød.

2 kommentarer

  • Hvis jeg boede i København ville alle mine lommepenge gå til GRØD – så det er vidst meget godt jeg ikke gør det 😉 Og du har ret, det er nemt at lave en lækker grød selv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] elsker mynte (særligt i mojito’s). Jeg købte i foråret en lille mynte i Torvehallerne, min kæreste plantede den ud og den voksede sig kæmpe stor. Jeg var derfor nødt til, at være en […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

udendørs workout