Gæsteblogger: Britt fra Maden er ikke din fjende

Squash Fritter

Der er bare ikke plads til pomfritter i min verden – der er alt for meget fedt, alt for meget salt og alt for mange kalorier i de sataner. Men godt smager de jo. Derfor fandt jeg forleden på en lidt sundere variant – med squash:

IMG_9570Du skal bruge: (som tilbehør, til 2-3 personer)

  • 1 hel squash, skåret i stave
  • 1 æg
  • 2,5 dl. speltmel/rugmel/hvedemel (rug er klart at foretrække!)
  • lidt salt

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft), vend stavene i æg og derefter i mel og salt. Hele staven skal være dækket af massen. Læg dem på en bradepande og bag dem i omkring 45 minutter.

Fritterne bliver sprøde og lækre – jeg dyppede min i denne (fra Netto):

IMG_9565[1]

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Britt fra Maden er ikke din fjende