Veganske proteinbarer

Urban Training

Min svigerinde sendte mig for nogle dage siden, en invitation til Urban Training i København d.1.juni. Jeg kiggede interesseret på linket og blev straks helt fanget: 4 timers træning med personlige trænere. Jeg har meldt mig til – der er stadig ledige pladser – Skal du med?

Du kan læse mere her.

Men hvad er Urban Training?

Urban training er et forholdsvis nyt koncept – som simpelt går ud på, at træne ved, på og med det, som er omkring dig. Udendørstræning i dit nærmiljø – uden redskaber. Det er Kari Traa, som står bag arrangementet – der er plads til 60 personer, som vil blive guidet igennem dagen af 3 personlige trænere.

Dagen sættes i gang med en smoothie, information og opvarmning, hvorefter alle bliver delt op i 3 grupper – som hver får én personlig træner med sig. Der vil således være en masse aktiviteter, som ligger et stykke fra hinanden, så der skal løbes/jogges hen til hver enkel station. Jeg kan læse mig frem til, at der på hver station er 3 øvelser, som skal laves 2 gange. Der er sat 15 minutter af til hver station – så tror det er 7-8 stationer vi skal igennem. Derefter er der udstrækning og afrunding (som rummer en goodie-bag!).

Jeg skal afsted med min veninde og jeg glæder mig til en aktiv dag, med en masse nye udfordringer og nye ideer til træning, som kan udføres overalt!

51

P1030157

IMG_9774 IMG_9775 tumblr_mlgq3yApaI1s0fzano1_500 tumblr_mkp9gkQTLR1s5i08lo1_500

Indlægget er ikke sponsoreret.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske proteinbarer