Tranebærkugler

Drik ukrudt

IMG_0214Søde Mads Bo alias Juicekongen, var så venlig at sende mig et eksemplar af sin nyeste bog (og den fineste efter min mening), som er fuld af juiceopskrifter – lavet på ukrudt. Bogen hedder Super grønne juicer og smoothies – drik dit ukrudt og kan købes her.

Jeg har længe haft en passioneret forhold til min juicer – nu har vi fået ny energi i vores forhold. Jeg juicer ukrudt, som min søde skovmand samler til mig. Forleden blev det til “Brændenælde Power” – jeg var lidt spændt på smagen, men blev positivt overrasket. Det smager godt og mildt.

IMG_0211 IMG_0209

Brændnælder virker lindrende op ledsmerter og kan gavne prostata (lav den til din mand!). Brændenælder indeholder enorme mængder jern og gør blod og kredsløb en stor tjeneste. Du kan finde brændenælder overalt, alt du behøver er en handske. Pluk så mange du kan slæbe, skyl dem godt og frys en røvfuld ned – så har du til den lange, stride vinter, som vi helt sikkert får (igen) i år!

Næste eksperiment: skovsyrer, mælkebøtter, vejbred og skvalderkål. Omelet med skvalderkål skal prøves, men også salat af skovsyre er på to-do listen. Ud og pluk!

Sponsoreret indlæg.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tranebærkugler