ØV!

Så lav dem da selv

Hvorfor købe dadel-snacks i dyre domme, når du kan lave dem selv – nemmere og billigere?

I mange dagligvarebutikker, kan du købe dadler fyldt med alverdens ting – men de er dyre og sommetider inderholder de E-numre og andre tilsætningsstoffer. Jeg laver dem derfor selv (hvis jeg har tid! Jeg kan godt finde på, at købe dem færdiglavet, hvis jeg er lækkersulten og har lyst til at spise dem i bilen på vej hjem..).

dalderne

Du skal bruge: Dadler, rosiner, lidt fint hakkede hasselnødder og mandler, kokosmel, appelsin/citron skal- og saft.

Sådan gør du: Kør dadler og rosiner igennem en minihakker, bland det med hasselnødder og mandler, tilsæt appelsinskal og saft. Rul det hele godt sammen og form kugler eller som jeg, (næsten) firkanter. Jeg pressede dem ned i et lille fad, så de blev (næsten) firkantede, det synes jeg ser lidt fint ud.

Spis dem med det samme eller gem dem i køleskabet eller et mørkt sted.

Du kan også kaste dig ud i dadelkugler med kakao, den sunde nutella, fine romkugler eller den syndige kage.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØV!