Proteinrig banangrød

Søde kartofler til dessert

DSC_0761DSC_0764DSC_0766

Opskriften er inspireret af denne flotte fyr’s!

Denne lille skat er en rigtig lækker dessert – den er et voldsomt bedre alternativ end en tung flødekage og så er den ret sund, grundet de søde kartofler. De indeholder nemlig A-vitamin og 3 gange så meget protein, som almindelig kartofler – men de søde kartofler er altså ikke, i familie med kartoflen. Den er nærmere bestemt en jordknold, altså en rod. I denne opskrift er der til 4 “doughnuts”:

Det skal du bruge:

  • 300 gram søde kartofler
  • 10 gram HUSK
  • 50 gram grovvalsede havregryn
  • et nip stevia
  • et nip vaniljepulver
  • et nip salt
  • 3 scoops (ca. 60 gram) risprotein med vaniljesmag
  • ½ tsk. bagepulver

Sådan gør du:

  • Kog de søde kartofler helt møre,
  • kast dem i blenderen eller i minihakkeren,
  • bland det sammen med resten af ingredienserne,
  • form 4 doughnuts af dejen (stik en finger igennem, så de får doughnutformen,
  • bag dem ved 150 grader i omkring 20 minutter
  • lad dem godt af,
  • bland en glasur af vand, kakaopulver og lidt stevia,
  • spis og bliv forelsket!

Har du endnu ikke prøvet mine lækre raw barer? Eller hvad med de fine dadelkugler?

Find mig på instagram: helsematildecom

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig banangrød