Så lav dem da selv

Træning du kan lave derhjemme

tæppeflis træning – kender du det?

Her er første indlæg om tæppeflis – træning du kan lave hjemme. Træning med redskaber, som jeg er helt sikker på, at du har i skuffen:

Du skal bruge: 2 karklude eller tæpperester (gulvklude, sokker og kvadratiske stofstykker kan også anvendes). Du skal bruge et glat gulv, træningen kan ikke laves på tæpper.

DSC_0716_Fotordfd

Placer én klud under hver fod – der et hav af træningsøvelser, så det er bare at komme igang. I dette indlæg er der 3 øvelser:

Victoria’s Secret Øvelsen:

IMG_0104_Fotor_Collage_Fotor

Navnet har jeg fundet på, fordi jeg engang så en model lave denne øvelse. Placer en klud under hver fod og stil dig i den stående planke (læs hvordan du gør det korrekt her). Før dernæst det ene ben op, så det flugter med dine hænder. Du må gerne sætte lidt tempo på, men sørg for du har en god teknik. Gentag øvelsen 20 gange á 3 sæt.

Inderlårs attack:

IMG_0097_Fotor_Collage_Fotor

Hvis du laver denne øvelse korrekt – can you feel the burn! Placer en klud under hver fod, sørg for at spænde godt op i bækkenet, slag af i skuldre, kig ligeud. Kør dernæst det ene ben lige ud til siden, så langt du kan (du skal kunne trække det tilbage igen, uden at miste balancen). Gentag øvelsen 15 gange på hver ben á 3 sæt.

Get down:

IMG_0099_Fotor_Collage_Fotor

En af mine favorit øvelser, jeg kan mærke det under mine balder og i mine baglår. Virkelig en effektiv øvelse! Placer en klud under hver fod, stå med en god holdning. Start med at føre det ene ben bagud, når du står sådan, så løft din hæl og lav en lunges. Kør dernæst benet fremad, pas på at dit knæ ikke overstrækker, kør det videre ud og bøj i det ben, som du står på. Denne øvelse er træning for det ben, som du står på.

Der kommer et indlæg mere i samme stil – god træning, som du kan lave foran tv’et. Der er ingen undskyldniger!

Træningen foregår som altid i Hillerød Fysioterapi & Træningscenter. Billederne har søde Julie taget.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så lav dem da selv