Hjemmelavet dadelpålæg

Chokolade mousse – på den sunde måde

DSC_0806_Fotor_CollageDenne opskrift startede egentlig med, at jeg skulle forsøge mig med nogle trøffelkugler, men jeg fik smagt på “dejen” før jeg fik trillet kuglerne – og så kom jeg aldrig rigtig videre.

Du skal bruge:

  • 1 banan
  • 3 dadler
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 40 gram blødt kokossmør (du kan købe det eller lave det selv)
  • 30 gram kakaopulver
  • et lille bitte nip salt

DSC_0809

Hæld kogende vand over dadlerne og lad det stå nogle minutter. Kør alle ingredienserne igennem en minihakker eller foodprocessor. Smag til og stil det koldt – spis til du flækker! Med god samvittighed vel at mærke. Det smager næsten som “rigtig” sukker- og flødefyldt chokolademousse – hånden på hjertet, så smager denne version altså bedre. Og jeg er endda en kæmpe fan af den traditionelle mousse. Lav den før din nabo!

Find mig på instagram: helsematildedk

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet dadelpålæg