Kokosflødeskum

Chokolade mousse på vand

DSC_0849DSC_0853


Denne lækre mousse er latterlig nem og selvom den er lavet på vand, smager den som chokolade mousse skal: fyldig, tung og syndig.

Du skal bruge (2-3 portioner):

  • 250 gram mørk kvalitetschokolade (70% er lidt heftigt, så gerne lidt under)
  • 3 dl. vand og en pose isterninger/ærter/hvad du nu har på frost.

Hak chokoladen fint, smelt chokolade og vand i en lille skål over vandbad (rør godt). Tag isterningerne ud af fryseren og læg dem i en skål med koldt vand. Du skal bruge en skål, som er så stor, at skålen med den smeltede chokolade kan stå i den. Når chokoladen er smeltet, sætter du skålen med chokoladen, ned i skålen med isterninger og vand. Pisk chokoladen (stadig mens den står i isbadet), indtil chokoladen får den luftige konsistens, som er så karakteristisk ved chokolade mousse. Det tog omkring 7-8 minutter for mig.

Hæld moussen på glas og lad det stå koldt, til den skal spises. Top den med ristede hasselnødder, friske bær, en klat skyr, bananis eller kakaonibs og honning.

DSC_0853

Find mig på instagram: helsematildedk

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokosflødeskum