Sunde is

Endelig

kommer min anmeldelse af Bio Oil, som jeg har testet fra april – se det første indlæg her.

IMG_1520[1]Lidt tarveligt at før billedet (til højre) er fra en kold april dag, hvor min krop ikke havde set sol siden min ferie til Egypten i efteråret. Ikke destomindre, så kan jeg godt se en forskel! Arret bliver altid mere tydeligt som sommeren, hvilket ikke er tilfældet i år. Arret buler heller ikke ud mere, det går i ét med huden omkring det. Jeg ser egentlig ikke mit ar mere, jeg fik det da jeg var 14 år, så det er en del af mig. Men det er nu rart, at det er lidt mindre tydeligt.

Jeg vil glæde mig, til at bruge Bio Oil, når jeg engang bliver gravid og gerne vil undgå og udbedre strækmærker. Du kan købe BioOil her.

Indlægget er sponsoreret.

Find mig på instagram: helsematildedk

1 kommentar

  • Laura Petersen

    Jeg brugte den under graviditet og efter, det hjalp desværre ikke mod strækmærkerne. De bliver pænere af sig selv med tiden. Men har hørt gode ting om det mod ar, eller kejsersnit ar, så det er jo godt nok 🙂 Men strækmærkerne har vidst også noget at gøre med ens gener 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde is