Chokolade mousse - på den sunde måde

Hummus uden kikærter

men med butterbeans!

DSC_0803Jeg fandt tilfældigt nogle dåser udblødte butterbeans i min lokale Rema – det blev til en lækker ny version af den velkendte hummus:

Du skal bruge:

  • 1 dåse udblødte butterbeans (eller udblød dem selv)
  • 2 fed hvidløg
  • lidt olivenolie, salt, peber, paprika, citronsaft
  • en håndfuld persille og purløg

Mos det hele med en stavblender, tilføj olivenolie indtil du opnår den konsistens, du ønsker. Spis den på brød, som dip til grøntsager, ovenpå bagte kartofler eller som topping på din salat.

DSC_0793_Fotor_Collage

Find mig på instagram: helsematildedk

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade mousse - på den sunde måde