Marcipan ruller med chokolademousse

Kokosflødeskum

DSC_0845 DSC_0851DSC_0854Jeg elsker helt traditionel flødeskum, men jeg får altid mavepine, når jeg har spist det. Jeg har derfor kigget efter alternativer, og sørme om der ikke fandtes et udemærket et af slagsen: kokosflødeskum!

Det skal du bruge:

  • en dåse kokosmælk (af god kvalitet, så bliver skummet ekstra godt. Jeg køber den fra Änglamark).

Kokosmælken skal være kold, på den måde stivner kokosmælken – der vil dog være lidt mælk i bunden. Derfor skal du åbne dåsen i bunden, og hælde kokosmælken fra først. Jeg gemmer den til min morgengrød eller i en smoothie. Åben dåsen i toppen, hæld den stivnede kokosmælk i en skål og pisk, som var det helt almindelig fløde. Spis det på kage, på grød, i lagkagen, i kakao eller med en ske. Det smager virkelig godt – også selvom du måske ikke er den store kokosfan! Jeg spiste det på min RAW kage, men du kan også putte kokosflødeskum på denne über lækre dessert eller ovenpå den her afsindig smagfulde kage. 

Find mig på instagram: helsematildedk

9 kommentarer

  • […] Læs hele artiklen her på >>: helsematilde.com […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Kilde: helsematilde.com | Helsekost […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mums! Det skal altså prøves – har også et par dåser stående fra änglamark, så må se om jeg ikke kan få noget lignende dit! 🙂 Kan den blive fast ligesom mælke-flødeskum? 🙂

    Knus john-a // jonnaboe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja kokos flødeskum er virkelig lækkert 🙂 Jeg sætter altid dåsen med kokosmælk i køleskab lidt inden, så er man sikker på at få al kokosfløden med! Jeg har dog prøvet Santa Marias kokosmælk, og det blev flydende/stuvende aldrig, da jeg piskede det, så man kan ikke altid regne med at det kan lade sig gøre desværre.. Det er en rigtig fin blog du har, jeg er ny læser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ser og lyder som et rigtig godt alternativ til mælkeprodukter, hvilket jeg konstant er på jagt efter da jeg slår ud hver kan jeg får en eller anden form for mælkeprodukt og da jeg elsker kokos gør det jo det ikke mindre lækkert. 😉

    Dine melon ispinde du har i banneret, så fik det mig til at tænke på et alternativ til en is kan dog ikke huske hvilken blog jeg har set det på men vil dog dele den med dig alligevel.
    Skær et 1½ til 2 cm tyk skive kiwi, sæt den på en pind som meloen og dyp den i smeltet mørk chokolade og så ellers kom den i fryseren til den er frossen. Og med den varme vi har pt og får i næste uge kan der lynhurtigt blive brug for noget koldt og godt.

    Håber ikke den er bæevet postet flere gange, men havde lidt problemer med login til WordPress..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] du finder her, kunne du jo bruge på én af de […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] en portion af den hjemmepiskede kokosskum, […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] elsker æbler og spiser gerne et om dagen – men da jeg for nylig havde en portion kokosskum tilovers, forenede jeg æble og kokos – og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg gør […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I don’t know whether it’s just me or if everybody else experiencing problems with your blog.
    It appears as if some of the text within your posts are
    running off the screen. Can somebody else please
    provide feedback and let me know if this is happening to them too?
    This could be a problem with my web browser because I’ve had this happen previously.
    Many thanks

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marcipan ruller med chokolademousse