Et sundt ideal

Marcipan ruller med chokolademousse

DSC_0821_Fotor_Collage DSC_0790Roulade eller træstammer – kært barn har mange navne. Jeg har en far, som elsker træstammer (læs: al slags kage) – jeg prøver derfor at lave nogle af de usunde kager om: til lidt sundere alternativer. Til glæde for min far, men bestemt også undertegnede.

Til cirka 8-10 ruller skal du bruge:

Rul din marcipan ud (jeg lagde det på et stykke film, og lagde et stykke film ovenpå). Jeg rullede min marcipan forholdsvis tyndt ud, det er et temperament spørgsmål. Skær aflange stykker ud, mine var omkring 3×6 cm. Fordel chokolademousse i den ene ende af marcipanen og rul.

Du kan eventuelt dyppe enderne i smeltet chokolade, drysse med kokos, frysetørrede hindbær, kakao nips eller hakkede nødder. Stil dem koldt i en times tid, før du spiser dem – de får hurtigt ben at gå på!

DSC_0834

Opskriften er inspireret af søde Lykke – find hendes fine blog her.

Find mig på instagram: helsematildedk

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sundt ideal