Solsikkemælk

Cookies yet again

cookiesEndnu en omgang cookies, fordi jeg er en og bliver en kage pige. Disse cookies får en sej og sprød skorpe og er bløde indeni. Og så er der faktisk ikke noget forbudt i dem. Der er til ca. 10 cookies:

Du skal bruge:

 • 2 æg,
 • 70 gram mandler,
 • en håndfuld grovvalsede havregryn,
 • 1 spsk. honning,
 • 1 tsk. vaniljepulver,
 • 1 tsk. bagepulver,
 • et nip salt,
 • en lille håndfuld morbær og/eller en håndfuld groft hakket chokolade med en høj procent.

Kør mandlerne til groft mel i en minihakker. Bland resten af ingredienserne i. Jeg puttede morbær i den ene halvdel af dejen og chokolade i den anden. De bages ved 175 grader (varmluft) til de er gyldne – mine fik knap 10 minutter.

Se mine tidligere opskrifter på cookies her og her.

Find mig på instagram: helsematildedk

7 kommentarer

 • Det ser virkelig bare super dejligt ud!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hvilke er din favorit?:) jeg lavede de andre med stor succes og nu får jeg en veninde på besøg i aften og kan ikke bestemme mig om jeg skal prøve de nye eller de gamle 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Hej Matilde,

  Ville bare sige det er super god opskrift! Min kæreste og jeg har selv kørt et hårdt træningsprogram, hvor der indgik megen træning og vægttab og din opskrift, har virkelig været god at have under forløbet, når vi havde brug for noget lækkert, men stadig sundt! 😀
  VH
  Vanessa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tror du man kan bruge kokosfibermel i stedet for mandlerne ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solsikkemælk