Husker du restitutionen?

Morgenmads muffins

muffinsHvorfor egentlig ikke spise kage til morgenmad? Jeg gør det i hvert fald sommetider, når jeg har tid og vågner med en sød tand. Hvilket sker ret så ofte.

Disse lækkerier blev til, fordi jeg havde en portion overnight oats tilovers. Der er til omkring 6-8 muffins og du skal bruge:

  • 60 gram havregryn
  • 15 gram kokos
  • 1 banan
  • 1 tsk. HUSK
  • 2 tsk. hørfrø
  • en håndfuld blåbær
  • vaniljepulver
  • et nip salt
  • lidt stevia
  • vand til konsistensen er tilpas

Lad det trække natten over i køleskabet. Tag det ud om morgenen og tilføj 1 tsk. bagepulver og 1 æg. Tænd ovnen på 175 grader (varmluft). Jeg laver oftest mine muffins i silikoneforme, så behøver du ikke fedtstof. Bruger du papirforme, skal de smøres lidt, eventuelt med lidt rapsolie eller kokosolie. Bag dem til de er helt faste, omkring 20 minutter.

muffins2

Du kan også tilføje chokolade stykker, andre bær, nødder eller rosiner. Kagerne udgør et fint morgenmåltid, i bund og grund indeholder de, hvad jeg normalt vil spise til morgenmad. De mætter godt og når man spiser kage fra morgenstunden – så kan dagen altså kun blive god!

Find mig på instagram: helsematildedk

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husker du restitutionen?