Morgenmads muffins

Vegetardag

international-vegetardag-069

Lånt af JensDrejer.wordpress.com

international-vegetardag-041

Lånt af JensDrejer.wordpress.com

Vegetardag – amen. Det er da stedet, hvor jeg bliver nødt til, at befinde mig! Jeg har nu været vegetar i over 4 år, og jeg savner slet ikke kød – og det gør min krop heller ikke. Jeg blev vegetar af mange grunde – mest fordi jeg ikke kan holde ud, at dyr skal lade deres liv, fordi jeg skal spise dem. Hvis jeg ikke selv kan tage livet af dem, så skal jeg ikke spise dem – og jeg kan hverken slagte en gris eller hugge hovedet af en kylling, derfor mener jeg ikke, at jeg har ret til, at spise dem. Derudover blev jeg ofte syg og ekstremt træt, når jeg havde spist kød. Det er selvfølgelig en udfordring, at leve som vegetar, og du kan ikke komme udenom, at der skal lidt mere forberedelse til. Men det er en vanesag, det kommer hurtigt og jeg kommer aldrig til, at spise kød igen.

Derfor ikke sagt, at du ikke kan deltage i vegetardagen, selvom du spiser kød. Måske er du nysgerrig, måske har du en veninde der er vegetar eller måske går du selv og leger med tanken om, at spise mindre kød – ikke destomindre synes jeg, at du skal komme til vegetardag som foregår på Højbro Plads i Indre by, lørdag d.31 august fra 10-15.

Du kan læse mere her. 

I kan følge mig på vegetardagen på min instagram: helsematildedk!

vegetable-heart InternationalVegetarianUnion-JWT-Kuwait blom

2 kommentarer

  • Jeg ville ønske jeg havde din tålmodighed og interesse ift. kost. Det beundrer jeg virkelig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg deler præcist din holdning og blev vegetar efter at havde set et hav af dyredokumentarer og derudover er der en del forskning der viser, at det er sundere uden for meget animalsk protein. Jeg spiser dog fisk engang imellem, så jeg er pescetar. 🙂 Det er altid svært at skulle forklare ens kostvalg fordi det ofte resulterer i at folk rynker på næsen, men lad dem! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmads muffins