musik der får dig til at lette røven

Hårkur

lav din helt egen hårkur!

Vinteren kan godt være hård for manken, mit bliver ret elektrisk og tørt. Derfor behøver det lidt ekstra pleje – men jeg vil ikke knalde parfume, parabener og andre tilsætningsstoffer i håret – så hellere lave min egen!

IMG_9204

Du skal bruge:

  • 2 meget, meget modne bananer
  • 2 modne avokadoer
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. honning
  • 2 kviste frisk rosmarin
  • lidt vand

Bland det hele sammen og fordel kuren i det våde, vaskede hår. Jeg tog en badehætte på og et håndklæde udover og lod det sidde i en times tid. Skyl det grundigt ud og vask det igen med lidt shampoo og afslut eventuelt med hårolie. Din manke kommer til at elske dig for det! Det er en helt fantastisk kur – den er billigt, nem og naturlig.

Billedet er fra en sjov fest tidligere  i år, jeg var Tony (og blond!) for en aften. Find mig på instagram @helsematildedk

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

musik der får dig til at lette røven