Hørfrø shot

3.konsultation hos altid-slank.dk

tumblr_m5s9w07Wig1r2433wo1_500 tumblr_mihhvjzkSL1s23k7co1_500

I sidste uge var jeg igen på besøg hos Gitte som vejleder i kost og som ejer altid-slank.dk. Jeg har nu været i gang med min nye kostplan i 5 uger og kan allerede se tydelig forandringer. Gitte har til hver konsultation målt mig og jeg har allerede nu tabt 16 cm, fordelt således:

arm -1 cm,
talje -4 cm,
hofte -7 cm,
lår -4 cm.

Helt vildt! Især taget i betragtning af, at jeg ikke har mistet muskelmasse – hvilket jeg var lidt bekymret for. Målet med mit forløb hos Gitte er, at tabe væske så min krop bliver mere tonet. Der gemmer sig muskler indenunder al væsken, men det sidde genstridigt fast på min krop – så det har vi fokus på lige nu. Derfor er jeg begyndt at løbe 2-3 gange om ugen, hvilket er gået meget bedre end forventet. Jeg skal i løbet af den næste uge i gang med intervalløb, da det vil sætte ekstra skub i mit væsketab, men det er svært for mig at komme ud af comfort zonen. Jeg skal virkelig presse mig selv, for hvor er løb hårdt og løb med ekstra fart på – dét er endnu hårdere. Plus frost. Imorgen skal jeg afsted inden en lang dag på arbejdet, og det er altså skønt at starte dagen med sved, frisk luft og røde kinder.

Indtil videre har jeg oplevet en markant ændring af min hud, hvilket jeg virkelig ønskede. Min hud har været yderst stresset i år, og jeg har egentlig længe været ligeglad, fordi jeg havde helt andre ting at rumstere med, men nu vil jeg gerne have min krop i balance igen. Grunden til at min hud er ved at falde på plads er, at jeg dagligt får en ordentlig portion gode fedtstoffer – igennem nødder, avokado og olier.

Du kan læse flere indlæg om mit forløb hos Gitte her og her og følge med på instagram @helsematildedk!

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hørfrø shot