Skal du med?

Birthday girl

IMG_0156

I dag har jeg fødselsdag! Jeg er en årgang 87, så kan du selv regne ud, hvilket tal jeg rammer i dag. Jeg elsker at have fødselsdag og min familie plejer at drille mig med, at jeg har en ønskeseddel klar allerede i august måned. Men ikke i år. For første gang nogensinde ønsker jeg mig ingenting, jeg kan ikke finde på ét eneste ønske. Jeg vil bare være sammen med min nærmeste familie, som er min kæreste og mine forældre. Os fire er gået igennem et utrolig hårdt år, og det er dem som står mig aller nærmest. Min dag skal tilbringes i selskab med dem og så skal vi op og besøge min elskede lillebror, som jeg vil tænke ekstra meget på i dag.

Håber I får en skøn dag og en god weekend.

//Matilde

1 kommentar

  • Maja

    Tillykke med fødselsdagen. Håber du går et år imøde, som bliver lettere for dig.

    Knus en trofast læser af bloggen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du med?