3.konsultation hos altid-slank.dk

How to:

enhanced-buzz-7764-1375282078-0

Indrømmet. Jeg hader dem som pesten, ikke destomindre så er burpees altså vejen frem. Du får puls og fedtforbrænding op, du får rørt samtlige kropsdele og det er en rigtig god øvelse, hvis du vil træne din koordination og din udholdenhed. Sidstnævnte testede denne mand og man må sige at han vist nok ved, hvordan han presser sig selv. Waw.

Jeg tvinger ofte mig selv til, at lave de fandes burpees når jeg træner cirkeltræning. Jeg kan vel tage 15-20 stykker, uden at kaste op. Hvor mange kan du tage?
Find mig på instagram @helsematildedk! 

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.konsultation hos altid-slank.dk