Butternut suppe

Cremet papaja grød

DSC_0202DSC_0205 DSC_0206 DSC_0207Jeg er fan af grød. Det er nemt, sundt, mætter godt og billigt. Dét jeg elsker allerhøjst ved grød er, at det kan varieres i en uendelighed. Jeg eksperimenterer en del med grød i øjeblikket, og i weekenden blev det til grød med papaja og ingefær, der er til 2 portioner:

Du skal bruge:

  • 3 dl. sojamælk (eller komælk),
  • 1 dl. grovvalsede havregryn eller rugflager,
  • 2 tsk. revet ingefær,
  • 2 spsk. hørfrø,
  • en lille håndfuld papaja (du kan sagtens bruge tørrede),
  • lidt salt.

Hæld mælken i en gryde og tænd for blusset. Riv ingefæren fint og kom det ned i mælken sammen med det fint hakkede papaja. Bank hørfrøene let med en ske, så olierne frigives og hæld dem i gryden. Tilsæt resten af ingredienserne og kog det sammen til grød. Server straks, hæld eventuelt kold mælk henover, pynt med kerner, nødder, bær og agave.

Find mig på instagram @helsematildedk

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butternut suppe