de der hypede overnight oats

Vinterløb

Min diætist har (som tidligere skrevet) sat mig i gang med, at løbe. Noget jeg altid har hadet som pesten, men nu er jeg ved at blive glad for det. Jeg tror at jeg er blevet glad for det nu, fordi jeg endelig har formen til det. Jeg kan i hvert fald virkelig mærke en forskel på min løbeteknik efter mine mange bodypump timer. Den største udfordring indtil videre er den rette påklædning. Jeg kan virkelig mærke at jeg har meget lidt erfaring indenfor området, og jeg vil så gerne forbedrede mig til vinterens løb. Har jeg tøjet til at løbe en kold vintermorgen, så er det altså svært at finde undskyldninger for ikke at gøre det. Jeg skal derfor hurtigst muligt skaffe mig følgende:

Åndbar undertrøje er uundværlig til løb på denne årstid og især længere henne på året. Find den her.

C6641B00A-802@1.1

Denne jakke står højt på min ønskeseddel! Mest fordi den er rigtig flot, men også fordi den har en høj krave, som jeg godt kan lide at løbe med, reflekser og elastik i ærmekanterne, så ærmerne ikke genererer under løbeturen. Find den her.

N1241B0TY-503@1.1

Hue og vanter kan jeg ikke undvære. Jeg får ondt i ørene af kulden og mine fingre bliver nemt iskolde. Det er faktisk de eneste steder, hvor jeg kan komme til at fryse, når jeg løbe. Huen holder tilmed lidt styr på mit hår, som godt kan have tendens til, at flyve lidt rundt. Jeg kan godt lide at sættet er i sort, så det passer det hele. Du kan finde sættet her.

N1241C01K-802@1.2

Billederne har jeg fundet på zalando.dk. Har du gode tips og råd til løb i vinterhalvåret – så smid endelig en kommentar!

Find mig på instagram @helsematildedk

2 kommentarer

  • Årh, det her minder mig om da jeg var begyndt at løbe oppe på min efterskole, der løb jeg om morgen – Hold da op det var sygt koldt! Men man får også bare så meget energi efter det!
    Når jeg er ude og løbe, så har jeg altid et halstørklæde med mig, ellers får jeg nok rigtigt, rigtigt ondt i halsen.

    Smiles,
    Maia/http://www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de der hypede overnight oats