Syndig kage

Æbletoddy / Den nye gløgg

AppleHotToddiesDuo1

Jeg er ikke fan af den traditionelle gløgg, jeg synes varme, store rosiner er klamme og jeg kan ikke lide smagen af kraftig, varm alkohol. Derfor er jeg vild med min mor’s varme toddy, som jeg plager hende om at lave hver eneste jul:

Du skal bruge (til 15 personer):

4 liter ufilteret æblesaft, 200 gram rørsukker, 1 flækket vaniljestang, 1o stjerneanis, saft af 1 citron, skallen fra citronen, 1 spiseske kardemommefrø.

Alt kommes i en gryde og varmes op. Lad det trække i nogle timer, gerne natten over. Ved servingen varmes det op igen og serveres i gløgg glas sammen med en kanelstang. Det ser fint ud og giver en god smag af kanel, dog uden at den bliver for kraftig.

Haps! Du kan sagtens knalde rom i, hvis du gerne vil have alkohol i. Det er efter smag og behag!

 

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syndig kage