Æbletoddy / Den nye gløgg

Glædelig jul

Trees-in-winter-natures-seasons-22173937-1920-1200winter-trees-42216tree-forestGlædelig jul til alle jer! Jeg er utrolig glad for at I vil læse med – jeg håber at i får alt det i ønsker jer <3

Jeg skal holde jul med mine forældre, vi tager en stille og rolig juleaften i år, som nok bliver svær. Men så længe jeg er sammen med dem, så er jeg sikker på at det nok skal gå. Første jul uden lillebror. Jeg skal op og pynte hans have med fine blomster, tænde lys til ham og ønske ham glædelig jul.

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æbletoddy / Den nye gløgg