Glædelig BAGJUL / Fik du (også) spist for meget?

Honningbrød

DSC_0108 DSC_0109

Et brød som passer perfekt til årstiden! Et sødmefuldt brød, som går hånd i hånd med smør. Eller med en af mine nutella’er, se version 1 her og 2’eren her.

Du skal bruge:

  • 3 æg,
  • 50 g rørsukker eller smag til med stevia,
  • 3 dl flydende honning, agave eller sirup,
  • 4 spsk. smeltet smør,
  • 500 gram mel (jeg brugte hvedemel, speltmel, rugmel, havregryn og grahamsmel),
  • 3 tsk. bagepulver,
  • 3 spsk. kanel.

Tænd ovnen på 175 grader. Pisk æg og sukker sammen til en tyk masse. Smelt smør og honning sammen i en gryde og rør det sammen med æggene, pisk godt undervejs. Bland mel, bagepulver og kanel i og rør dejen godt sammen.Bag brødet i en form med bagepapir, jeg brugte min rugbrødsform. Brødet skal have omkring 1 time, lad det køle helt af, før du skærer i det. Opbevar det i en plastikpose, brødet bliver bedre og bedre og er faktisk bedst efter 4-5 dage.

Find mig på instagram @helsematildedk

DSC_0110

Skriv din mening her!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig BAGJUL / Fik du (også) spist for meget?