Er det her okay? #desocialemedierspris?

Anbefaling: Tapasbaren

DSC_0944DSC_0946  I sidste uge var jeg på besøg hos HH Klinikken (mere om det senere) hvor jeg var så heldig at få serveret tapas fra Tapasbaren, som ligger i Dronningens Tværgade i indre by. Jeg elsker at spise tapas, jeg kan godt lide konceptet: små, enkle retter – så har jeg mulighed for at smage på en hel masse og spise en hel masse.. Desuden er jeg sådan indrettet, at jeg ikke skal have for meget på tallerkenen på én gang, det bliver alt for overvældende for mig! Og der fungerer tapas jo rigtig godt!

Jeg fik blandt andet servereret Pan con frambuesa, som er hindbær og ristet gedeost, Vieira, en letrøget kammusling med salsa, Manchego ost og den lækreste kage jeg har smagt i mange, mange år. Selvfølgelig med chokolade, masser af chokolade. Kagen smeltede på tungen og stimulerede alle mine sanser. Det er sådan en kage, som jeg vil tage langt for at få igen. Jeg har allerede planer om et besøg på Tapasbaren snart – jeg må og skal have den kage igen!

Læs mere om Tapasbaren her.

Indlægget er IKKE sponsoreret!

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det her okay? #desocialemedierspris?