Opfølgning hos altid-slank.dk

Basica / Væske get out of my body

DSC_0452_FotorbasicaaJeg er, som nævnt tidligere (se indlæg her, her, her og her), under kostvejleder Gitte’s vinger. Baggrunden for netop det har aldrig været vægttab, men et helt almindeligt tjek af min kost, da jeg var meget interesseret i at vide, om jeg f.eks. fik proteiner nok igennem min kost. Kosten er efterhånden helt på plads – jeg elsker især mine 70 gram nødder, som jeg fordeler på morgenmaden (som består af frugt) og resten spiser jeg i løbet af eftermiddagen.

Min væskeophobning står til gengæld ret stille. Jeg har lidt for meget væske på kroppen, faktisk omkring 2 liter. Jeg mistænker min højtelskede bodypump, som jeg virkelig begyndte at dyrke i februar. Når du dyrker hård, intens styrketræning har kroppen tildens til at suge og holde på væsken, og da jeg ikke har dyrket konditionstræningen så meget i år, kan det være derfor. Men nu skal det være slut, jeg vil gerne af med den væske, så jeg kan blive mere tonet og mine muskler kan se dagens lys – for jeg kan mærke at de er der, de gemmer sig bare lidt.

Løbetræning og især intervaltræning er derfor sat i gang, og det går faktisk ret godt. Men der sker altså ikke rigtig noget med den væskeophobning, det står fuldstændig stille. Derfor foreslog Gitte Basica, som er et kosttilskud med mineraler og basedannende, som jeg skal tage i en måned. Det kan hjælpe mod ophobet væske, så jeg er spændt på at se, om det gør en forskel, når jeg i januar igen skal besøge Gitte.

Jeg drikker det to gange dagligt, rørt op i vand. Du kan også røre det i yoghurt, suppe, havregrød eller lignende. Jeg vil i januar opdatere min væskesituation..

Du kan finde Basica her ♡ Find mig på instagram her og følg mig på bloglovin’ her. God lørdag til jer!

4 kommentarer

 • Anne Sofie

  Meget interessant at følge med i disse indlæg, ds jeg nemlig selv døjer med væske i kroppen.
  Håber kosttilskuddet virker for dig – og så skal jeg da også investere i det med det vuns!
  Oplever du væskeophobningerne er værre på nogle tidspunkter? Mit er fx værst om aftenen og især i benene (ved godt at det så kan skyldes inaktiv venepumpe, men det er hvertfald ikke tilfældet her (: )
  På forhånd tak for svar og en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er det spændende.

  Jeg tror lidt at jeg står med samme problem som dig – jeg ved at musklerne er der, men de er måske ikke så fremtonede som jeg gerne ville have de skulle være – og jeg nægter simpelthen at sulte mig selv.

  Men burde Basica dræne kroppen for overskydende væske, således musklerne kommer til syne?

  Jeg følger også spændt med – måske før- og efterbilleder..

  Mvh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej matilde

  Har det hjulpet på væsken i kroppen? Kan ikke finde et opfølgende indlæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej Matilde

  Synes det var et meget interessant indlæg, men har du evt. en opfølgning på Basica ?

  Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfølgning hos altid-slank.dk