Dyp fødderne - Billig januar forkælelse

DNA test

dietgenes_æske-863x1024

Jeg har fået analyseret mit spyt – nærmere bestemt mit DNA hos Diet & Genes. Diet & Genes er for dig der:

Ønsker at tabe dig, ønsker at vedligeholde din vægt, ønsker mere indsigt i dig selv, ønsker at optimere din krop gennem kost og motion.

Grunden til at jeg har fået testet dette var, så jeg kunne få et indblik i min egen sundhed og (ikke mindst) hvilken motionsform der passer bedst til mig.

Jeg har lige fået mine resultater sendt retur efter at have fået foretaget en DNA-test, som er sponsoreret af firmaet Diet & Genes.

En DNA-profil kan bl.a. identificere:

Hvilke genetiske udfordringer du evt. måtte have i forbindelse med mæthed og overvægt.

Hvordan disse gener kan imødekommes, så dine udfordringer kan blive til genveje.

Hvilken kostsammensætning (procentfordeling af proteiner, kulhydrater og fedt) der er den rette for netop dig.

Om dine muskelfibre er bedst egnet til sprint, udholdendehed eller en kombination af disse.

Jeg fandt bl.a. ud af at jeg skal være ekstra opmærksom på at spise protein (og meget gerne om morgenen) og jeg bør kun spise kulhydrater med et lavt glykæmisk index (altså kulhydrater som er med til at holde blodsukkeret stabilt). Det med protein er nok rigtigt nok, da jeg som bekendt ikke spiser kød. Lige for tiden har jeg heller ikke mælkeprodukter i min kost, kun en smule skyr.

Kunne du tænke dig at få testet din DNA, så er Diet & Genes et godt bud. Læs mere her.

2 kommentarer

 • Det kunne jeg sagtens finde på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hej Mathilde.
  syntes at det er rigtig spændende og overvejer kraftigt at købe en test, men jeg er lidt nysgerrig på om det har en sammenhæng med ens blodtype, som min mor bl.a. ved en hel masse om og har anbefalet mig at spise ud fra i stedet for at bruge 2000 kr på en gentest.
  Jeg ville derfor høre om du ved hvad din blodtype er og evt. vil dele det med mig 🙂 det er også helt iorden hvis du ikke har lyst til det, men det lyder meget som om at du er blodtype 0 ligesom jeg selv er.
  Jeg spørger da det er enormt svært at finde ud af hvad dem der har anmeldt produktet (andre bloggere osv.) har af blodtype, da jeg ikke rigtig kan spørge dem på samme måde, håber at du vil svare og hjælpe (også selvom det er et nej).
  by the way. tak for en god og stærk blog ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyp fødderne - Billig januar forkælelse