Vinderen er fundet

Har du endnu ikke prøvet MK Olien?

5204da473a505 download

 

Så er det altså på tide! Jeg har selv taget olien i lidt over 2 måneder og jeg kan virkelig mærke og se en forskel. Min hud har været et mareridt (tør og uren) og jeg har virkelig haft brug for fedt i min kost – som jeg blandt andet får igennem MK olien, som Gitte (som er min kostvejleder, læs mere her) har anbefalet mig.

Jeg har nok været lidt fedtforskrækket, det kan jeg ikke komme udenom. Efter Gitte har introduceret mig for, hvad det gode fedt gør ved din krop, er det en fast del af min kost. Nødder, avokado, fed fisk er nu en fast del af min kost – sammen med MK olien er min hud blevet så fin og jeg restituere meget hurtigere.

MK Organic er en eksklusiv blanding af olier, der fugtgør og fornyer hudens glød ved brug af plantebaserede æteriske ekstrakter. Olien vil berolige og afbalancere din hud ved at tilføre fugtighed og din hud vil se yngre ud.

MK Olien indeholder sortkommenolie, hybenkerneolie, kæmpenatlysolie og hørfrøolie. MK Olie består af en ny blanding af koldpressede jomfruolier som indeholder en optimal sammensætning af essentielle fedtsyrer i en unik og eksklusiv kvalitet som en del af en sund hverdagskost. Og så er olien selvfølgelig helt uden kemi og syntetiske stoffer.

Det siger Gitte om MK olien:

Som kostvejleder er jeg begejstret for lige netop denne olie. Jeg har set masser af gode resultater som følge af indtaget af MK olien.

MK olie giver dig energi og balance i hormonerne, og hjælper blandt andet – sammen med træning og en sund og god kost – at komme af med de overflødige kilo.

Ved indtagelse af MK olie mærker du allerede efter blot et par dage, en øget energi. Din hud er mere ensartet og med glød efter blot 7 dage og efter 14 dage kan du simpelthen ikke undvære den igen.

 MK olien er for dig, hvis:

 du ønsker mere energi, en højere fedtforbrænding, et stabilt blodsukker, balance i hormonerne, en smuk og sundere glød, du har akne, eksem, psoriasis eller andre hudlidelser, optimering af din træning i forbindelse med restitution, du ønsker en vegetabilsk kilde til at få dækket dit behov for omega 3, 6, 7 og 9 fedtsyrer.

Du kan lige nu købe MK olien med fri fragt! Det eneste du skal gøre er at skrive Helsematilde i kommentar/bemærkninger. Tilbuddet gælder til og med 6. februar – køb olien her.

 

17 kommentarer

 • Trine

  Hej 🙂 jeg har kigget på den olie før.. Synes bare den er virkelig dyr.. Hvor længe holder sådan en flaske ca? 🙂

  Venligst Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty

  Hej Mathilde!
  Hvordan tager du olien? Her tænker jeg især på hvor meget dagligt og om du tager den med noget andet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Matilde – hvordan tager man olien? Blander man den i grød mv., eller er det en skefuld hver morgen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg har været på skiferie en uge, og nu lugter min aronia juice meget gæret :O har du oplevet det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rasmussen

  Hej 🙂 hvad smager olien af? Hvordan bru

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rasmussen

  Hej 🙂 hvad smager olien af? Hvordan bruger du den? Og skal den regnes med i ens kalorie/makro regnskab? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lena

  Hej Mathilde.
  Det lyder spændende. Tror jeg har nogenlunde samme hudtype som dig. Tør og uren og pt meget vintertræt.
  Jeg er gravid og er lidt i tvivl om jeg må indtage hørfrøolie. Ved du om MK olien er velegnede for gravide?

  Vh lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Matilde,
  Jeg har brug for af vide hvorfor eller hvordan den her olie er bedre end livets olie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmalie

  Er jeg den eneste der bare slet ikke kan finde det felt hvor man skal skrive >Helsemathilde< ? Haha jeg er helt lost… 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Du skal først tilføje olien + porto i din kurv, så videre til kurv og der kan du skrive rabatkoden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalie

   Åhhh derfor 😉 – Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Matilde,
  Jeg har brug for at vide hvorfor eller hvordan denne olie er bedre end livets olie? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Kære Matilde
  Kan du igen lige forklare, til os som simpelthen ikke kan få det til at fungere, hvor pokker man skal skrive rabatkoden ind? Når jeg er helt ude i kurven og har skrevet alle mine oplysninger ind, og så forsøger at skrive rabatkoden ind, vender den tilbage, og siger at koden ikke virker/ikke eksisterer mere?!
  Mange tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Den virker ikke mere – det er derfor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bianca

   Haha – det er da fordi dit indlæg er fra 2014. Det havde jeg slet ikke tænkt over. Så bare at fristen var 6 februar, og tænkte slet ikke over at det var sidste år. FLOT!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde Trobeck

   Hæhæ – skidt med det 🙂 Der kommer nok snart endnu en rabatkode, så må du være hurtig der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet