I-land’s krise / The Minihakker is now asleep

cute-sad-bany-HD-wallpaper

Lørdag skete det. Min højt elskede minihakker (se ham her) forlod denne verden til fordel for affaldscontaineren. Han brændte sammen midt under banan isen (frosne bananer køres til iskonsistens – to die for). Hvilket minihakkeren så valgte. Øv. ✞

Jeg var blevet glad for ham og brugte ham faktisk næsten hver dag. Jeg kan ikke undvære ham længere end højst nødvendigt, så jeg skal have anskaffet mig en ny! Men hvilken? Min kæreste påstår at den skal have en større motor og flere watt end min forrige (what do I know, I just like the icecream) – måske I har nogle gode forslag til hvilke jeg skal se nærmere på? Og måske dem jeg slet ikke skal bruge min tid på. Det vil blive modtaget med kyshånd! Tak!

Find mig på bloglovin’ her, facebook her og på instagram her ☼

 

5 kommentarer

 • Matilde

  Jeg har en lidt større model fra Braun som jeg ekstrem glad for! Den er vildt god og hakker alt i løbet af ingen tid!
  Hvad end du gør ikke køb Bodum, jeg syntes bare slet ikke de kan blende og hakke ordenligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Matilde.
  Føler med dig, har der på samme måde med min minihakker.
  – jeg har en fra OBH-nordica nr.6720
  Den kører på 150 watt.
  Og har lavet bananis i den mange gange 😉
  Jeg syntes den er virkelig god.
  Mvh Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den samme minihakker/ stavblender som dig – og når den dør (7-9-13, bank under bordet! – don’t die), så tror jeg vi skal have en bamix! Min veninde har en, og den kan bare alt! Men mest af alt, kunne jeg nok godt tænke mig en minihakker, som var en tand større. Og det kan man vidst også få i braun serien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Gotthardsen

  Den store Bamix med tilhørende minihakker! Jeg havde en Braun før, der led en alt for tidlig død – for de er bare ikke lavet til regelmæssigt brug. Min Bamix har der dog ikke være det mindste med, og den kører allerede på andet år – og så er der garanti på bassen, og det er for life 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg vil helt klart også sige Bamix. Jeg købte en med mini-hakker, da jeg arbejdede i Inspiration (det er altså omkring 5 år siden jeg stoppede der). Jeg bruger den VIRKELIG tit, og den kører uden problemer stadigvæk. Min eneste anke mod den er, at den ikke er så stor – så jeg må somme tider tage flere omgange, når jeg f.eks. hakker nødder/kerne til bagning osv….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *