Nutella version 2!

Link Love / Del ud

Lahme_Julia_Blogbogen_lav-250x359

I julegave fik jeg Julia Lahme’s helt fantastiske “Blog bogen”, som jeg slugte på én dag (min kæreste og jeg kørte til Jylland den dag, hvor vi oplevede den største bilkø jeg nogensinde har set – bogen hjalp mig igennem næsten 5 timer uendelig kø!). Bogen er fuld af gode blogger tips. Selvom jeg har blogget i adskillige år, har jeg virkelig fået både ny motivation og lært en masse om den stadig voksende bloggerverden. Gør dig selv en tjeneste og tjek den ud her. Jeg fik den, som skrevet før, i julegave er således ikke blevet betalt for at skrive om den her på bloggen.

Ordet link love stødte jeg på i Blogbogen. Det kan beskrives som at dele kærlighed ud gennem links. Link love er en måde at vise interesse og respekt på. Det er én af de ting, som jeg har taget til mig, efter at have læst bogen. Og noget jeg har tænkt meget over. For det er noget som jeg gerne vil blive bedre til her på bloggen. At dele ud. Jeg har gjort det tidligere ved at invitere andre blogger som gæster her på bloggen, men i fremtiden vil jeg gerne gøre det mere – dele ud af de ting, som jeg finder interessante og som du som læser måske også finder interessante.

Helt konkret vil jeg gøre det ved at linke noget mere til andre blogs, sites og andet, som fanger min interesse. Generelt synes jeg ofte at vi bloggere er for dårlige til, at linke til hinanden – det vil jeg gerne gøre mit for at ændre gennem link love ♥

Efterlad endelig en kommentar i kommentarfeltet hvis du har noget på hjertet, et godt link jeg burde se eller andet link love ish ♥

Find mig desuden på instagram @helsematilde.dk

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nutella version 2!