Velkommen til / En drøm

Opfølgning hos altid-slank.dk

DSC_0373

I december var jeg igen på besøg hos Gitte i HH Klinikken i Store Kongensgade. Gitte er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed fra Suhr’s Seminarium og er, foruden at være rigtig rar, enorm kompetent. Før jeg mødte Gitte tænkte jeg at kostvejledere var noget man gik til, hvis man var overvægtig og måske havde en følgesygdom deraf. Men allerede efter første konsultation, hvor Gitte og jeg fik en god snak om kost og motion, fandt jeg ud af alle jo egentlig, på et eller andet tidspunkt i deres liv, har brug for et kost-tjek.

Gitte har ikke ændret så meget på min kost, da jeg i forvejen spiser relativt sundt. Vi startede med at justere min morgenmad, så havregrød blev byttet ud med frugt og nødder. Derudover skulle jeg begynde at løbe et par gange om ugen og spise mere fedt, i form af olier. Grunden til at jeg skulle løbe er, at jeg har en del væske i min krop, mere end hvad godt er, og det vil jeg gerne af med, så min hormonbalance kommer i balance.

Udfordringen har helt klart været planlægningen af min kost, det har taget lidt længere tid og især i starten, hvor jeg hele tiden skulle sikre mig, at jeg havde æg og nok grønt og nødder i køkkenet. Den vane blev dog hurtig indøvet og nu tænker jeg ikke så meget over det.

En anden udfordring har været løb, som jeg altid har hadet. Men på en eller anden måde har det ikke været så slemt, som jeg frygtede. Jeg løber nu 2-3 gange om ugen, meget tidligt om morgenen, og det er virkelig en dejlig start på dagen. Selvom jeg ofte skal i hårde forhandlinger med mig selv, inden jeg løfter dynen og hopper i løbetøjet. Mit løbe tempo er ikke fantastisk, men alting har sin start. Og egentlig er min løbetid ikke så interessant for mig. Målet var at kunne løbe 5 km uden at holde pause, og jeg kan nu løbe 8 km uden at holde pause, hvilket jeg er ret stolt over.

Jeg har tabt mange centimeter, men ikke tabt muskelmasse. Jeg har tabt 8 centimeter rundt om hofterne, hvilket skyldes at jeg har tabt væske. Dét motiverer mig ekstra meget, især når uret ringer 5.40 mandag morgen og den står på løbetur i bælgravende mørke.

Om en uge skal jeg igen ind til Gitte, hvor jeg er meget spændt på, om jeg har tabt mere væske. Jeg har også valgt proteinpulver fra i en periode, da proteinpulver kan have tendens til, at binde væske. Det er jeg ikke interesseret i! Jeg er også begyndt at tage MK olie, som du kan læse meget mere om her. Nu skal den væske forlade min krop – og dét kan sku’ ikke gå hurtigt nok!

Du kan nu få 8 ugers forløb med Gitte for 2500 kroner (normalpris 2900 kroner). Tilbuddet gælder hele december og januar – du skal blot booke tid inden jul og du kan vente med at betale til 1.konsultation. Husk at fortælle at du har læst om tilbuddet her på bloggen, så får du rabatten. Læs mere her.

Find mig på instagram @helsematildedk!

9 kommentarer

 • Cool billede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har et spørgsmål….

  Hvorfor skulle grøden byttes ud med frugt? 🙂
  Lyder meget spændende, overvejer sådan et forløb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Om morgenen udrenser din krop sig selv – det hjælper du den bedst på vej med, ved at spise frugt, som er let for kroppen at fordøje. Prøv det, jeg tror ikke at du vil fortryde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg er lidt nysgerrig, skyldes dit løb at du har tabt væske eller at du ikke drikker kaffe og proteinshakes??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Jeg ved det faktisk ikke – jeg tror det er en kombination 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Inspirerende indlæg! – må man spørge hvor du har købt verdenskortet der hænger i baggrunden henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fandeme godt gået Matilde 🙂

  Og ja, du ser alt for lækker ud på det billede!!

  http://www.dervarengangenpige.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er rocker sejt gået! Og super spændende at høre om 😀

  Anna – thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  hvordan kunne hun måle/se du havde for meget væske i kroppen?
  Tror nemlig jeg døjer med det samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til / En drøm