Ærtehummus

Pimpet stenalderbrød

DSC_0180 DSC_0184Jeg har længe været fan af stenalderbrødet, som er ret så hypet. Der er mange meninger om brødet, læste forleden en som mente at brødet smager af omelet med nødder. Jeg elsker dog brødet og bager det ofte. Brødet kan varieres i en uendelighed og kan spises morgen, middag og aften. Og så er det tilmed fryseegnet. Find min version af stenalderbrødet her og stenaldermuffins her.

I dette brød har jeg tilføjet kakaonibs, min favorit spise for tiden. Dem kan du finde her. Du kan også tilføje tørret frugt, f.eks. abrikoser, tranebær eller rosiner.

Til stenalderbrødet med kakaonibs skal du bare tilføje en stor håndfuld kakaonibs og bage brødet som der står i opskriften. Brødet kan godt blive en lille smule porøs, men det falder ikke fra hinanden. Hvis du rigtig skal forkæle dig selv, kan du smøre brødet med nutella, som du kan finde her.

Kakaonibs indeholder mange antioxidanter og C-vitamin og er altså perfekt her om vinteren, da det hjælper dit immunforsvar godt på vej. Du kan drysse kakaonibs på din yoghurt, på din frugtsalat eller putte dem i dit bananbrød.

Find mig på instagram @helsematildedk

8 kommentarer

 • Det ser bare lækkert ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan desværre ikke få dine links til og virke. F.eks dem til lemoncurd, humus og raw karamel med flere. Men ellers vil jeg gerne lige takke for spændende inspiration 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Matilde

  Tak for tippet, det skal da prøves! I øvrigt nogle fantastiske opskrifter du disker op med:)

  Kunne du ikke være interesseret i at deltage i min løbe challenge?
  du kan læse mere om den her http://odds.bloggersdelight.dk/2014/01/lobe-challenge/

  Mvh Casper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Bøchman

  Hej

  Jeg kunne vildt godt tænke mig denne opskrift da det ser rigtigt lækkert ud

  mvh Lasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  okay, det her har intet med noget som helst at gøre, men hver eneste gang jeg kliker ind på din blog, tænker jeg på, hvor pisse flotte arme du har på dit billede i din header! De er godt nok lækre! Jeg ville ønske at mine var bare halvt så tonede. God aften til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Sikke en dejlig kommentar Cathrine, tak for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Ryd

  Hej Matilde
  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvordan man køber kakaonibs fra chokolade kompagniet. Kan man overhovedet købe det direkte derfra?
  Vh Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helse Matilde

   Ja det burde det kunne, ellers prøv på netspiren.dk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærtehummus