Fuck Jante

Bloggeren

ommig

 

Nu har jeg været her på Bloggersdelight i en måneds tid og der er kommet rigtig mange nye læsere til – tak for det btw ♥

Derfor tænkte jeg at en lille præsentation af mig selv, ville være på sin plads.

Jeg er 26 år – Jeg er kærester med Oliver (snart 6 års dag) – Jeg er uddannet pædagog – Jeg arbejder på en skole i Nordsjælland – Jeg træner 5 gange om ugen – Jeg har været spinningsinstruktør, men jeg holder det på stand by lige pt. – Jeg er pesco vegetar, hvilket vil sige at jeg kun spiser fisk – Jeg bor i nærheden af Hillerød, men i en mindre landsby, hvor mine forældre og min mormor også bor – Jeg har en lillebror, men ham mistede jeg desværre sidste år – Jeg er ret genert, derfor har jeg det ret godt med at kunne gemme mig bag denne skærm – Når jeg ikke træner eller er på arbejde har jeg det godt i mit køkken, hvor jeg gerne har gang i mange ting af gangen – Min livret er (lige nu) hjemmelavet pizza, alt med avokado og bananis (som jeg laver selv: frossen banan stavblendes med mørk chokolade) – Jeg drikker meget sjældent alkohol, de fleste genstande indtager jeg på den årlige Roskilde Festival – Jeg har haft navlepiercing, til stor fornøjelse for mine veninder – Det første jeg gør når jeg kommer ind af døren er, at tage nattøj på og sætte håret op, sådan har jeg det allerbedst. 

INSTAGRAM FACEBOOK BLOGLOVIN’

5 kommentarer

 • Super godt med sådan en lille præsentation:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du dejlig glad ud på det billede 🙂

  http://www.dervarengangenpige.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at læse om hvem du er, jeg har læst med i et par måneder og er rigtig inspireret af dine opskrifter og din tilgang til sundhed og træning generelt 😀 Fortsæt det gode arbejde 🙂

  Anna – http://wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Rigtig dejligt med et personligt indlæg fra dig. Ikke at der mangler personlighed på bloggen, men det er altid rart, at få nogle lidt random og skæve facts om personen bag skærmen 🙂
  Og så skal jeg i øvrigt lige tilføje, at du ikke er den eneste der hopper i jogging/nattøj, så snart man træder indenfor døren. Jeg elsker simpelthen at komme ud at de stramme jeans, og iføre mig lækkert afslappende tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck Jante